Αύξηση της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων που οδηγεί τη ζήτηση μικροδικτύων

9
Αύξηση της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων που οδηγεί τη ζήτηση μικροδικτύων

Η ηλεκτρική ενέργεια από το δίκτυο κοινής ωφέλειας μπορεί να είναι μια δαπανηρή πηγή ενέργειας για τον νέο ή αυξανόμενο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων (EVs), ειδικά εάν η ανάγκη υπερβαίνει την τοπική χωρητικότητα και απαιτούνται αναβαθμίσεις κοινής ωφέλειας ή εάν η χρήση συμπίπτει με ώρες υψηλής αιχμής—ή και τα δύο.

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το αυξανόμενο ενδιαφέρον για οχήματα ηλεκτρικού στόλου οδηγεί στη συνέχεια την ανάπτυξη μικροδικτύων για την τροφοδοσία αυτών των στόλων.

Στην EnTech Solutions, βλέπουμε τη ζήτηση για μικροδίκτυα να αυξάνεται στην ίδια τροχιά με τα EV ως μια οικονομικά αποδοτική επιλογή που προσφέρει λειτουργική εξοικονόμηση, ανθεκτικότητα, βιωσιμότητα και επεκτασιμότητα για φόρτιση.

Λύσεις μικροδικτύων για Φόρτιση EV και πέρα

Ενώ ο τύπος μικροδικτύου που απαιτείται για την υποστήριξη των αναγκών φόρτισης EV εξαρτάται από τους στόχους, τον προϋπολογισμό και τις προδιαγραφές κάθε έργου, οι πιο κοινές λύσεις μικροδικτύων ενσωματώνουν μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας —όπως ηλιακό, αιολικό ή ανανεώσιμο φυσικό αέριο (RNG)— σε συνδυασμό με αποθήκευση ενέργειας μπαταρίας .

Με οποιαδήποτε από αυτές τις τεχνολογίες, αυτός ο τύπος μικροδικτύου παρέχει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων:

 • Εξοικονόμηση κόστους. Εκτός από τις επιχορηγήσεις και τα κίνητρα που διατίθενται για την αντιστάθμιση του κόστους του έργου, ένα μικροδίκτυο μπορεί να προσφέρει συνεχή εξοικονόμηση κόστους. Χρησιμοποιώντας λογισμικό μοντελοποίησης ενέργειας και αποθήκευση μπαταρίας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα χρονοδιάγραμμα για τη μετατόπιση της χρήσης ενέργειας από ώρες υψηλής αιχμής σε ώρες εκτός αιχμής, μειώνοντας το κόστος ενέργειας έως και 75%. Μπορεί επίσης να μπορείτε να βασίζεστε λιγότερο στην ενέργεια από το δίκτυο κοινής ωφέλειας ως αποτέλεσμα της επιτόπιας παραγωγής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
 • Ελαστικότητα. Έχει η εταιρεία σας σχέδιο για απροσδόκητες διακοπές ρεύματος μέσω της τοπικής σας επιχείρησης; Ποιος θα ήταν ο αντίκτυπος στον στόλο σας; Ένα μικροδίκτυο μπορεί να συνεχίσει να παράγει ενέργεια ενώ αποθηκεύει αρκετή ποσότητα στην μπαταρία για να καλύψει τη ζήτηση σας για 12-24 ώρες, εάν χρειάζεται.
 • Βιωσιμότητα. Αξιοποιώντας τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η αιολική και η ηλιακή, η εταιρεία σας μπορεί να μειώσει την εξάρτησή της από ορυκτά καύσιμα, δημιουργώντας ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον λειτουργίας. Η μετάβαση του στόλου σας σε ηλεκτρικό είναι ένας τρόπος για να μειώσετε τις συνολικές εκπομπές, αλλά είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσετε ποιος τύπος ενέργειας τροφοδοτεί αυτά τα EV. Η μεγαλύτερη μείωση των εκπομπών προέρχεται από την τροφοδοσία των EV με καθαρή ισχύ.
 • Επεκτασιμότητα. Πολλές περιοχές έχουν άφθονη ενεργειακή ικανότητα σήμερα, αλλά καθώς περισσότερες εταιρείες υιοθετούν στόλους EV, οι τοπικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας ενδέχεται να μεγιστοποιήσουν την ικανότητά τους να χειριστούν την αυξανόμενη ζήτηση. Ένα μικροδίκτυο μπορεί να σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ενεργειακές σας ανάγκες σήμερα καθώς και τις αναμενόμενες μελλοντικές σας ανάγκες χωρίς να χρειάζεται να ανακατασκευάσετε την υποδομή σας. Πολλοί στόλοι μεταβαίνουν σιγά σιγά στα ηλεκτρικά οχήματα και οι λύσεις μικροδικτύων μπορούν να σχεδιαστούν ώστε να κλιμακώνονται ανάλογα με τις αυξανόμενες ανάγκες.

Πώς να ενσωματώσετε μικροδίκτυα

Οι σύνθετες ενεργειακές προκλήσεις απαιτούν ισχυρές ενεργειακές λύσεις. Στην EnTech Solutions, παρέχουμε μια προσέγγιση πλήρους λύσης και κάνουμε τη διαδικασία απρόσκοπτη για εσάς. Αντί να συνάπτει συμβάσεις με πολλούς προμηθευτές για την ολοκλήρωση του έργου μικροδικτύου, η EnTech Solutions χειρίζεται κάθε βήμα από την αξιολόγηση έως την έναρξη λειτουργίας και πέρα ​​με υπηρεσίες συντήρησης και βελτιστοποίησης.

Το σύνθετο δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο:

 • Βελτιώστε το έργο σας με μια εταιρεία που θα αξιολογήσει τις ανάγκες σας, θα δημιουργήσει ένα εννοιολογικό σχέδιο, θα παρέχει πλήρεις κατασκευαστικές υπηρεσίες και θα προσφέρει σέρβις και συντήρηση εξοπλισμού μετά την εγκατάσταση.
 • Αποκτήστε περισσότερα από εξοπλισμό. Η EnTech μπορεί να αξιολογήσει επιπλέον εξοικονόμηση κόστους μέσω λογισμικού διαχείρισης φορτιστή.
 • Επωφεληθείτε από α πλήρες φάσμα επιλογών χρηματοδότησης ερευνηθεί και παρουσιάζεται εκ των προτέρων. Ερευνούμε και εντοπίζουμε τις ισχύουσες επιχορηγήσεις και κίνητρα και μπορούμε να προσφέρουμε μια ποικιλία μοντέλων τιμολόγησης που μπορεί να περιλαμβάνουν την οριστική αγορά/κατασκευή, την ενέργεια ως υπηρεσία (EaaS) ή τις συμφωνίες αγοράς ενέργειας (PPAs) ή τη μακροπρόθεσμη μίσθωση του εξοπλισμού.

Σε στενή συνεργασία μαζί σας, θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Μερικές φορές αυτό θα είναι ένα μικροδίκτυο. Μερικές φορές μπορεί να σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Το ιδιόκτητο λογισμικό μοντελοποίησης μας μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλές επαναλήψεις για να βρείτε τη σωστή λύση με βάση τους στόχους σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσουμε να λύσετε τις ενεργειακές σας προκλήσεις, όχι απλώς να σας πουλήσουμε μια συγκεκριμένη λύση.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την εφαρμογή ενός μικροδικτύου για την υποστήριξη της φόρτισης;

Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε εάν ο οργανισμός σας θα μπορούσε να επωφεληθεί από ένα μικροδίκτυο είναι να προγραμματίσετε μια συνομιλία με έναν ειδικό της EnTech Solutions για να μοιραστείτε μερικές βασικές πληροφορίες και να ζητήσετε έναν εννοιολογικό σχεδιασμό.

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που είναι συχνά ιδανικές για την εφαρμογή τεχνολογίας μικροδικτύων, όπως:

 • Στόλος EV που εκτελούν πολλές βάρδιες. Αυτό συχνά απαιτεί γρήγορη φόρτιση από σταθμό φόρτισης DC επιπέδου 3 με αποθήκευση μπαταρίας.
 • Ένα τοπικό βοηθητικό πρόγραμμα με περιορισμούς ισχύος που δημιουργεί περιορισμούς στη χρήση ή αυξάνει το κόστος.
 • Εταιρείες που είναι αφοσιωμένες στους στόχους βιωσιμότητας. Ένα μικροδίκτυο που παράγει ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές μπορεί να μειώσει σημαντικά τις συνολικές εκπομπές άνθρακα.

Ποιες βιομηχανίες μπορούν να ωφεληθούν περισσότερο από τα μικροδίκτυα;

Εκτός από τις ιδανικές συνθήκες, υπάρχουν επίσης μερικές βιομηχανίες που συνήθως επωφελούνται σημαντικά από την ενσωμάτωση ενός μικροδικτύου στη στρατηγική φόρτισης EV, όπως:

 • Κυβερνητικές υπηρεσίες ή προμηθευτές που επιλέγουν (ή έχουν εξουσιοδότηση) να δίνουν το παράδειγμα.
 • Εταιρείες στις πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν υιοθετήσει ζώνες χωρίς εκπομπές για τον περιορισμό της ρύπανσης, όπως τμήματα της Καλιφόρνια και άλλες περιοχές.
 • Επιχειρήσεις που θέλουν να ευθυγραμμίσουν την εικόνα τους με βιώσιμες πρακτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ένα μικροδίκτυο θα μπορούσε να υποστηρίξει τον στόλο των ηλεκτρικών οχημάτων σας, ανατρέξτε στην ενότητα μας φόρμα επικοινωνίας, καλέστε μας στο 920-225-6737 ή email [email protected].

Schreibe einen Kommentar