Επίτευξη στόχων βιωσιμότητας μέσω εξυπνότερης ενέργειας

4
Επίτευξη στόχων βιωσιμότητας μέσω εξυπνότερης ενέργειας

Η βιωσιμότητα είναι στο μυαλό των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, για πολλούς λόγους. Πρώτον, όλο και περισσότεροι καταναλωτές λαμβάνουν συνειδητές αποφάσεις να ξοδέψουν τα χρήματά τους σε εταιρείες που έχουν θέσει περιβαλλοντικούς στόχους και στόχους. Ένας άλλος λόγος που οι εταιρείες στις ΗΠΑ επαναξιολογούν την προσέγγισή τους στις προσπάθειες βιωσιμότητας περιστρέφεται γύρω από τις ρυθμιστικές επιπτώσεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εταιρείες πιέζονται τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τις ρυθμιστικές αρχές να είναι καλύτεροι διαχειριστές του πλανήτη μας για τις μελλοντικές γενιές. Τα προγράμματα αειφορίας εντός των οργανισμών έχουν περάσει από το να είναι στην κορυφή του μυαλού.

Την εξοικονόμηση ενέργειας

Στην EnTech Solutions, συνεργαζόμαστε συχνά με πελάτες που δεν είναι σίγουροι από πού να ξεκινήσουν όταν πρόκειται να είναι πιο περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένοι με την ενέργειά τους. Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να εξετάσουμε την τρέχουσα κατανάλωση ενέργειας. Η αποτελεσματικότερη χρήση της ενέργειας είναι ένας από τους ταχύτερους, πιο αποδοτικούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και μείωσης των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου (GHG). Μερικές φορές θεωρείται χαμηλά κρεμαστά φρούτα, ορισμένες από αυτές τις προσπάθειες περιλαμβάνουν τη μετάβαση σε φωτισμό LED, την απενεργοποίηση του εξοπλισμού τη νύχτα και την ενσωμάτωση συστημάτων αυτοματισμού κτιρίων που συμβάλλουν στη διατήρηση και τον έλεγχο της ενέργειας. Η χρήση ενέργειας μπορεί να παρακολουθείται μέσω λογαριασμών κοινής ωφελείας, ωστόσο υπάρχουν άλλες μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε πιο συγκεκριμένα πού χρησιμοποιείται ενέργεια εντός της εγκατάστασής σας. Οι έξυπνοι μετρητές επιτρέπουν στους πελάτες να βλέπουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ενέργειας τους σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, κάτι που με τη σειρά του τους βοηθά να διαχειρίζονται την ενεργειακή τους χρήση πιο προληπτικά.

Αξιολογήστε τις μεθόδους παραγωγής ενέργειας

Οι μελέτες δείχνουν ότι πάνω από 40% των σχετιζόμενων με την ενέργεια CO2 οι εκπομπές οφείλονται στην καύση ορυκτών καυσίμων για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Καθώς οι εταιρείες αναπτύσσουν τους στόχους αειφορίας τους, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι εκπομπές από την ενέργεια. Εάν η εταιρεία σας είναι όπως οι περισσότερες, η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο κοινής ωφέλειας είναι η παραδοσιακή μέθοδος, αλλά ξέρετε τι ένταση άνθρακα (CI) Η βαθμολογία είναι στην περιοχή σας της χώρας και πώς αυτό επηρεάζει τους στόχους βιωσιμότητας σας; Η ένταση άνθρακα του ηλεκτρισμού είναι ο αριθμός των γραμμαρίων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) ότι χρειάζεται για να κάνει μια μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας ένα κιλοβάτ την ώρα (kW/ώρα), και όσο χαμηλότερη είναι, τόσο το καλύτερο για το περιβάλλον. Για παράδειγμα, όταν η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται από σταθμούς παραγωγής ενέργειας άνθρακα, η τιμή της έντασης του άνθρακα είναι υψηλή, καθώς το CO2 παράγεται ως μέρος της διαδικασίας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή, δεν παράγει σχεδόν καθόλου εκπομπές, επομένως η έντασή της σε άνθρακα είναι πολύ χαμηλή. Ολοκλήρωση αγοράς αυτόν τον χάρτη για να δείτε τη βαθμολογία CI στην περιοχή σας.

Οι τομείς της αιολικής και της ηλιακής ενέργειας αναπτύσσονται με εκθετικό ρυθμό, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι είχε φανταστεί κανείς. Μέρος αυτής της ανάπτυξης μπορεί να αποδοθεί στη σταθερή μείωση των τιμών των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας την τελευταία δεκαετία. Η ενσωμάτωση των ανανεώσιμων πηγών επί τόπου με αποτελεσματική ενεργειακή μοντελοποίηση εκ των προτέρων μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους με ταυτόχρονη μείωση των συνολικών εκπομπών. Επιπλέον, οι εκπτώσεις φόρου, όπως η ομοσπονδιακή πίστωση φόρου επενδύσεων (ITC) μπορούν να προσφέρουν εξοικονόμηση έως και 26% σε μια εγκατάσταση ηλιακού συστήματος. Η Solar παρέχει οφέλη βιωσιμότητας, μειώνει το κόστος και σηματοδοτεί στην αγορά ότι ο οργανισμός σας κάνει το καθήκον της για τη διατήρηση του πλανήτη.

Βιώσιμη ενέργεια 24/7 μέσω αποθήκευσης ενέργειας μπαταρίας

Καθώς οι εταιρείες συνεχίζουν να αναζητούν τρόπους για να είναι πιο βιώσιμες με την ενέργειά τους, η αποθήκευση ενέργειας μπαταρίας είναι συχνά μέρος της συζήτησης. Η ηλιακή ολοκλήρωση επιτρέπει στις εταιρείες να παράγουν ανανεώσιμη ενέργεια όταν λάμπει ο ήλιος, αλλά τι συμβαίνει τη νύχτα ή όταν υπάρχει νεφοκάλυψη; Εδώ παίζει ρόλο η αποθήκευση ενέργειας της μπαταρίας. Η αποθήκευση ενέργειας, που μερικές φορές αναφέρεται ως κατανεμημένη ενέργεια ή μικροδίκτυα, επιτρέπει στις εταιρείες να αποθηκεύουν την περίσσεια ηλιακής ενέργειας που παράγουν για χρήση σε άλλες στιγμές. Σκεφτείτε μια φωτεινή ηλιόλουστη μέρα όταν το ηλιακό σας σύστημα παράγει περισσότερη ενέργεια από την απαιτούμενη. Η αποθήκευση αυτής της περίσσειας ενέργειας στις μπαταρίες μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε καθαρή ενέργεια 100% του χρόνου, κάτι που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε δεσμεύσεις αειφορίας μηδενικού τύπου. Η αξιοποίηση της αποθηκευμένης ηλιακής ενέργειας όταν τη χρειάζεστε, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια αιχμής τελών κοινής ωφέλειας, μπορεί επίσης να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο κόστος κοινής ωφελείας σας. Επιπλέον, η αποθήκευση ενέργειας της μπαταρίας μπορεί να παρέχει 100% αξιόπιστη ενέργεια σε σύγκριση μόνο με την ηλιακή ενέργεια, η οποία θα είναι αναποτελεσματική σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτρικής ενέργειας.

Δεν χρειάζεται να τα έχετε όλα ξεκαθαρίσει όσον αφορά τη βιώσιμη ενέργεια. Οι ειδικοί σε θέματα ενέργειας της EnTech Solutions είναι εδώ για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Συνδεθείτε με την ομάδα μας σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε τις ενεργειακές σας προκλήσεις.

Schreibe einen Kommentar