Ιδέες αποθήκευσης κάτω από σκάλες για μικρούς χώρους

Ιδέες αποθήκευσης κάτω από σκάλες για μικρούς χώρους

Februar 24, 2015 0 Von admin

Έχετε χρησιμοποιήσει σωστά τον χώρο κάτω από τις σκάλες σας; Πιθανότατα θέλετε να το κάνετε με κάποιες μέτριες πρακτικές, όπως να βάζετε κάποια πράγματα κάτω από αυτό. Αλλά θα εκπλαγείτε που στην πραγματικότητα μπορείτε να ανακαλύψετε τις κρυμμένες δυνατότητές του πέρα ​​από τη φαντασία σας. Ας ξεκινήσουμε όμως από το πιο απλό.

Πρώτη ιδέα, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα ράφια, τα ντουλάπια και τα συρτάρια κάτω από τη σκάλα σας. Το Under Stairs Storage είναι κάτι συνηθισμένο αλλά λειτουργεί μέχρι σήμερα. Ο αποθηκευτικός χώρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς και για αποθήκευση των αντικειμένων σας ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το Under Stairs Storage με τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Η Δεύτερη Ιδέα, ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε έξω από το κουτί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από τη σκάλα για να το μετατρέψετε σε γραφείο στο σπίτι ή χώρο μελέτης. Αν τα χρειάζεστε, δεν μπορείτε να ψάξετε άλλο, ο περιορισμένος χώρος κάτω από τις σκάλες είναι μόνο για εσάς. Μπορείτε να κοιτάξετε γύρω σας μερικές ιδέες, όπως ράφια, ντουλάπια αρχειοθέτησης και επιφάνεια εργασίας. Μερικοί από τους φίλους μου προτείνουν ότι το Under Stairs Storage πρέπει να παρέχει το σημείο για να μειώσει την ακαταστασία του σπιτιού. Λοιπόν, αν ισχύει περιορισμένος χώρος, τότε είναι πολύ αληθινές. Η ακαταστασία πρέπει να αποφεύγεται και η χρήση του Under Stairs Storage είναι ο πιο σοφός τρόπος για να το πετύχετε.

Η τρίτη, τουλάχιστον από άλλα δύο, είναι επίσης μια ιδέα εκτός δικτύου. Μπορείτε να κάνετε τον χώρο κάτω από τις σκάλες σε ένα άνετο δωμάτιο για καταφύγιο ή αναψυχή. Λοιπόν, μπορείτε να το φανταστείτε αυτό. Όταν χρειάζεται να χαλαρώσετε, δεν θα κοιτάξετε πουθενά από την άνετη γωνιά κάτω από τις σκάλες. Μπορείτε είτε να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο είτε να ακούσετε τη μουσική εκεί. Εάν ο χώρος είναι αρκετός για να παρέχει χώρο για μαξιλάρια και μαξιλάρια, τότε μπορείτε να πάρετε έναν γρήγορο υπνάκο πριν κάνετε τη δραστηριότητά σας.

Υπάρχουν πολλές περισσότερες ιδέες που δεν μπορώ να εξηγήσω μία προς μία παρά μόνο με τη βοήθεια αυτών των εικόνων. Απολαμβάνω.

Ιδέες αποθήκευσης Under Stairs

Ιδέες αποθήκευσης κάτω από σκάλες για μικρούς χώρους

Πηγή

Κομψά και κομψά ράφια κάτω από τις σκάλεςΠηγή

Έπιπλα κάτω από τις σκάλεςΠηγή

Αποθήκευση Οργανωμένης Κουζίνας Κάτω από ΣκάλαΠηγή

ιδέες σχεδίασης σκάλαςΠηγή

Βιβλίο Σκαλοπάτια Σχεδιάστε τα βλέμματαΠηγή

Χρησιμοποιήστε το χώρο κάτω από τις σκάλες σαςΠηγή

Σχέδια αποθήκευσης ντουλάπας σπιτιούΠηγή

Βιομηχανική σκάλα West Loop Aerie chicagoΠηγή

κάτω από τις σκάλες μπαρΠηγή