ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ BLOG της ENTECH SOLUTIONS!

2
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ BLOG της ENTECH SOLUTIONS!

Το ενεργειακό τοπίο εξελίσσεται ταχέως και ως έμπειροι ειδικοί στην καθαρή ενέργεια, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας μεταφέρουμε εκπαιδευτικά και διορατικά θέματα του κλάδου κάθε εβδομάδα στο νέο μας ιστολόγιο EnTech Solutions.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους αναγνώστες μας ενημερωτικό περιεχόμενο που σας βοηθά να κατανοήσετε τον ενεργειακό μετασχηματισμό που συμβαίνει, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις για το ενεργειακό σας μέλλον. Θα μοιραζόμαστε επίσης κάποιο περιεχόμενο πίσω από τα παρασκήνια για να σας δείξουμε τα έργα, τα προϊόντα και τους ανθρώπους πίσω από την αναπτυσσόμενη εταιρεία μας.

Γνωρίστε όλους τους ειδικούς συγγραφείς μας που θα μοιραστούν τις γνώσεις τους για μια ποικιλία θεμάτων, όπως η κατανεμημένη ενέργεια, η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων καθαρής ενέργειας (EV), η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και τα βιώσιμα καύσιμα. Στην πορεία θα δείτε και μερικούς guest bloggers!

Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στη ροή RSS όπου θα λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω email όταν κοινοποιούνται νέες αναρτήσεις. Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε Facebook, LinkedIn, Κελάδημα και YouTube για πρόσθετο περιεχόμενο καθαρής ενέργειας.

Ερωτήσεις, σχόλια και σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Ανυπομονούμε να συνδεθούμε μαζί σας!

Schreibe einen Kommentar