Περίληψη Τετάρτες: Βιβλία πρώιμων κεφαλαίων

2
Περίληψη Τετάρτες: Βιβλία πρώιμων κεφαλαίων

Είναι η ώρα της επιστροφής στο σχολείο και πολλά παιδιά θα βιώσουν μια συναρπαστική πρώτη φέτος: διαβάζοντας ανεξάρτητα το πρώτο τους κεφάλαιο. Εδώ είναι μερικές ιδέες για το τι μπορεί να είναι αυτό το βιβλίο. (Και ναι, ξέρω ότι το Wrap-Up Wednesday είναι την Πέμπτη αυτήν την εβδομάδα. Τα παιδιά δεν είναι τα μόνα που επιστρέφουν στο σχολείο.)

Sprout Street Neighbors: Five Stories από την Άννα Άλτερ. Έκδοση από την Knopf Books for Young Readers.

Πέντε γείτονες ζώα βοηθούν ο ένας τον άλλον να λύσει τα προβλήματά τους με φιλία και απαλό χιούμορ. Κάθε κεφάλαιο είναι μόνο του και περιλαμβάνει έναν από τους πέντε φίλους.

Η Ντόρι και ο πραγματικός αληθινός φίλος από την Άμπι Χάνλον. Έκδοση από την Dial Books.

Η Ντόρι και η άγρια ​​φαντασία της επιστρέφουν για ένα δεύτερο βιβλίο. Ξεκινά το σχολείο και ο αδερφός και η αδερφή της συνιστούν να αφήσει τους φανταστικούς φίλους της στο σπίτι και να κάνει μια πραγματική φίλη. Η Ντόρι αποφασίζει να ακούσει τις φωνές της εμπειρίας και παίρνει τις συμβουλές τους…κάπως.

Space Taxi: Archie’s Alien Disguise της Wendy Mass, εικονογράφηση του Michael Brawer. Έκδοση Little, Brown Books for Young Readers.

Ο Άρτσι και ο μπαμπάς του επιστρέφουν με μια άλλη περιπέτεια οδηγώντας το διαστημικό ταξί. Αυτή τη φορά ο Archie είναι μόνος του σε μια αποστολή να σώσει μια πριγκίπισσα και παίρνει μια τρελή μεταμφίεση εξωγήινων για να τον βοηθήσει να πετύχει. Πολλή περιπέτεια και χιούμορ.

Κίνδυνος στην Αρχαία Ρώμη (Ranger in Time) από τη Lisa Messner.

Ο Ranger the golden retriever ταξιδεύει στην αρχαία Ρώμη όπου χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του στην αναζήτηση και τη διάσωση για να βοηθήσει δύο νεαρούς μονομάχους. Οι θαυμαστές του Magic Tree House θα απολαύσουν τον συνδυασμό ιστορίας, ταξιδιού στο χρόνο και περιπέτειας, όλα αυτά μέσα από τα μάτια ενός πραγματικά χαριτωμένου σκύλου.

Schreibe einen Kommentar