Σημαντικά στοιχεία από την έκθεση ACT Expo

4
Σημαντικά στοιχεία από την έκθεση ACT Expo

Η ομάδα της EnTech Solutions e-Mobility παρευρέθηκε πρόσφατα στο Advanced Clean Transportation (ACT) Expo στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Η νέα τεχνολογία, τα εντυπωσιακά οχήματα και οι καινοτόμοι συνεργάτες από όλο τον κλάδο ήταν σε πλήρη ισχύ καθώς ο κλάδος συλλογικά προσπαθεί να εφαρμόσει λύσεις καθαρότερης ενέργειας στον τομέα των μεταφορών. Υπήρχαν μερικές βασικές τάσεις από την εκδήλωση που αξίζει να διερευνηθούν περαιτέρω καθώς οι εταιρείες ξεκινούν την αποχώρησή τους από τα οχήματα με ορυκτά καύσιμα.

Η υποδομή είναι τόσο σημαντική όσο και τα οχήματα

Τα ηλεκτρικά οχήματα αποτελούν μόνο μέρος της εξίσωσης καθαρής ενέργειας. Η υποδομή για την υποστήριξη αυτών των οχημάτων πρέπει να ληφθεί υπόψη από νωρίς, καθώς οι χρόνοι παράδοσης έργων και εξοπλισμού είναι συχνά μεγαλύτεροι από τον αναμενόμενο. Αν και οι μεγάλοι χρόνοι παράδοσης δεν είναι ιδανικοί, δεδομένου ότι και τα οχήματα βγαίνουν από τη γραμμή αργότερα από το αναμενόμενο, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για τους στόλους να αρχίσουν να εξετάζουν τις ανάγκες υποδομής φόρτισης. Τα EV φέρνουν ένα νέο, σημαντικό, διαρκές φορτίο και υπάρχουν περισσότερα από υλικό και λογισμικό που πηγαίνουν σε μια λύση φόρτισης. Δεν χρειάζεται να έχετε όλες τις απαντήσεις, αλλά είναι σημαντικό να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι με έναν αξιόπιστο συνεργάτη και να εργαστείτε μαζί για να καθορίσετε τη σωστή προσέγγιση για την κατάστασή σας.

Τι οδηγεί τη βιομηχανία EV;

Οι ειδικοί στον τομέα της ενέργειας αναμένουν μια τέλεια καταιγίδα στην αυτοκινητοβιομηχανία καθώς επανατοποθετείται για να αντιμετωπίσει μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές στην ιστορία της με την αντικατάσταση των κινητήρων εσωτερικής καύσης με ηλεκτρικά οχήματα. Περισσότερες από 500 επιχορηγήσεις και κίνητρα είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ και τον Καναδά, μαζί με εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση από επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Οι κρατικοί κανονισμοί κινούνται επίσης προς ένα μέλλον EV. Η Καλιφόρνια αρχίζει να ρυθμίζει το ντίζελ με στόχο τη μείωση των εκπομπών κατά 90% σε 5 χρόνια.

Αναπτύξτε την υποδομή με γνώμονα το μέλλον

Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε το ταξίδι ηλεκτροδότησης έχοντας κατά νου το μέλλον. Η ανάπτυξη ενός επεκτάσιμου πλαισίου που θα επιτρέψει τη μελλοντική ανάπτυξη είναι κρίσιμης σημασίας. Μπορεί να έχετε μόνο πέντε ηλεκτρικά οχήματα σε παραγγελία σήμερα, αλλά ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στις δραστηριότητές σας εάν έχετε 50 ηλεκτρικά οχήματα σε πέντε χρόνια από τώρα; Η ισχύς κοινής ωφέλειας μπορεί να καλύπτει το φορτίο μερικών οχημάτων, αλλά το να μπορείτε να ενσωματώσετε απρόσκοπτα τη διανεμημένη ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές στο μέλλον είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς η ανάπτυξή της τώρα μπορεί να αποφύγει μελλοντική επανεξέταση και πρόσθετο κόστος. Τα μικροδίκτυα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μπορούν επίσης να υποστηρίξουν όσους χρειάζονται ρεύμα σύντομα και αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις στην αναβάθμιση των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η EnTech Solutions μπορεί να υποστηρίξει τις κατανεμημένες ενεργειακές σας ανάγκες σήμερα και στο μέλλον.

Οι συνεργασίες είναι το κλειδί

Η ηλεκτροδότηση του στόλου σας απαιτεί συνεργασία από κατασκευαστές φορτιστών, παρόχους συστημάτων διαχείρισης φορτιστών, συνεργάτες υποδομής και παρόχους υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Πολλοί κατασκευαστές οχημάτων δημιουργούν αυτό το οικοσύστημα ως επεκτάσεις των προσφορών τους για να παρέχουν στους πελάτες λύσεις με το κλειδί στο χέρι και η EnTech Solutions μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσφορά υποδομής EV. Η εύρεση των κατάλληλων συνεργατών για την υποστήριξη των στόχων σας είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία. μην αισθάνεστε ότι πρέπει να έχετε όλες τις απαντήσεις. Η υποδομή φόρτισης EV είναι ένας εξελισσόμενος χώρος και όλοι μαθαίνουν μαζί. Είναι σημαντικό να χτίζετε σχέσεις και εμπιστοσύνη κατά την επίλυση προβλημάτων για το μέλλον.

Είναι Μαραθώνιος Όχι Σπριντ

Ένα βασικό στοιχείο από το ACT ήταν ότι δεν υπάρχει βιβλίο για την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων και ότι το να ξεκινήσετε μπορεί να αισθάνεται συντριπτικό. Το πόσο γρήγορα θα αναπτυχθεί η υποδομή φόρτισης και πώς θα είναι δεν είναι απολύτως βέβαιο. Ξεκινήστε με αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας αυτή τη στιγμή και πάρτε το μια μέρα τη φορά με έμφαση στο μέλλον. Μάθετε και προσαρμοστείτε καθώς προχωράτε στο ταξίδι σας έχοντας δίπλα σας τους κατάλληλους συνεργάτες.

Το ACT Expo 2022 ήταν γεμάτο με θετική ενέργεια και γνώσεις για το πού οδεύει ο κλάδος και κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Η καλύτερη συμβουλή είναι να κουμπώσετε – θα είναι μια διασκεδαστική βόλτα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην υποδομή, επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας μας e-Mobility.

Schreibe einen Kommentar