Σχεδιασμός & εικόνες με όμορφα εφέ Rainbow Stairs

Σχεδιασμός & εικόνες με όμορφα εφέ Rainbow Stairs

März 19, 2015 0 Von admin

Εάν ζείτε στο τρέχον σπίτι σας εδώ και λίγο καιρό, είναι πολύ πιθανό να ανυπομονείτε να αλλάξετε μερικά από αυτό για να του δώσετε μια νέα και αναζωογονητική εμφάνιση. Θα ήταν μια αξιέπαινη ιδέα να ξεκινήσετε την ανακαίνισή σας με τη σκάλα, καθώς είναι αρκετά βολικό να το πραγματοποιήσετε. Αν και μπορεί να υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την ανακαίνιση της σκάλας σας, η επιλογή της όμορφης σκάλας ουράνιου τόξου έχει μερικά ζωντανά οφέλη να προσφέρει. Αφήστε μας να τονίσουμε τα οφέλη για την καλύτερη κατανόησή σας.

Εμφάνιση

Το πρώτο και κύριο πλεονέκτημα της επιλογής της σκάλας ουράνιου τόξου είναι αυτό της εμφάνισης. Είναι αυτονόητο ότι μια σκάλα με εφέ ουράνιου τόξου θα δώσει μια νέα, αναζωογονητική και ζωντανή εμφάνιση στο σπίτι σας. Η δέσμη των χρωμάτων όχι μόνο θα φαίνονται κομψά, αλλά θα είναι και αρκετά ζωντανά. Με μια τόσο όμορφη εμφάνιση που έχει να προσφέρει μια τέτοια σκάλα, είναι πολύ απίθανο να καταλήξετε να βαρεθείτε αυτήν την εμφάνιση οποιαδήποτε στιγμή στο εγγύς μέλλον. Και αυτό πρέπει να είναι ένα τεράστιο όφελος τουλάχιστον.

Σκάλες ουράνιο τόξο

Πρότυπο

Ένα άλλο πλεονέκτημα της επιλογής της σκάλας ουράνιο τόξο είναι αυτό της ποικιλίας. Μέσα στην κατηγορία, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς τύπους. Μια σκάλα με ουράνιο τόξο, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει να κάνει με το παιχνίδι με τα χρώματα. Έτσι, θα μπορούσατε είτε να πάτε με κάθε σκάλα ενός συγκεκριμένου χρώματος και επτά σκάλες κάνοντας ένα πλήρες ουράνιο τόξο, είτε μπορείτε να επιλέξετε να έχετε και τα επτά χρώματα σε κάθε σκάλα σε οριζόντια ή κάθετη κατεύθυνση. Υπάρχει μια άλλη επιλογή να επιλέξετε μερικά χρώματα σε κάθε σκάλα. Οπότε πραγματικά, το παν είναι να παίζεις με τα χρώματα όπως θέλεις. Κάθε ένα από τα μοτίβα θα δώσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκάλα σας.

Rainbow Staircase RunnerΠηγή

Μοναδικό & Βολικό

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η επιλογή μιας σκάλας ουράνιου τόξου διασφαλίζει ότι δίνετε μια ματιά στο σπίτι σας που είναι εντελώς διαφορετικό, μοναδικό και εντελώς έξω από τον κανόνα. Δύσκολα μπορείς να δεις ανθρώπους που έχουν ήδη κάνει χρήση της ιδέας. Γιατί λοιπόν να μην είστε ο πρώτος στην οικογένειά σας και να κάνετε μια έκπληξη στους φίλους και την οικογένειά σας. Επιπλέον, η επιλογή και η εγκατάσταση του μοτίβου ουράνιου τόξου στη σκάλα σας δεν είναι καθόλου δύσκολη. Ίσως ακόμη και να μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας εάν γνωρίζετε ότι χρησιμοποιείτε το πινέλο. Η πρόσληψη των επαγγελματιών, ωστόσο, προορίζεται να του δώσει ένα καλύτερο φινίρισμα.

δρομέας σκάλας ουράνιο τόξοΠηγή

Υπό το πρίσμα των πληροφοριών που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί σχεδόν να θεωρηθεί δεδομένο ότι υπάρχει μια σειρά από πλεονεκτήματα που σχετίζονται με την επιλογή της σκάλας με εφέ ουράνιου τόξου για το σπίτι σας. Σίγουρα θα σας κοστίσει λίγο από τα χρήματά σας, αλλά η εμφάνιση που έχει να προσφέρει σε αντάλλαγμα θα αξίζει απολύτως κάθε δεκάρα. Να είστε σίγουροι, δεν θα χρειαστεί να απογοητευτείτε όταν αποφασίσετε να επιλέξετε μια τέτοια σκάλα.

ουράνιο τόξο σκάλες ΚωνσταντινούποληΠηγή

ουράνιο τόξο σκάλες ΤουρκίαΠηγή

ουράνιο τόξο σκάλες Σαν ΦρανσίσκοΠηγή

street art Beirut Colors Rainbow Stairs DesignΠηγή

πλεκτή σκάλα καταπληκτική εγκατάσταση νήματος knittaΠηγή

ουράνιο τόξο σκάλες ΣχεδιασμόςΠηγή

Σχέδιο σκάλας ουράνιο τόξοΠηγή

Το σπίτι του ουράνιου τόξουΠηγή

Σχέδιο πολύχρωμο ουράνιο τόξο σκάλεςΠηγή

ουράνιο τόξο σκάλες Σχεδιασμός ΕικόνεςΠηγή

Οι χρωματιστές σκάλες του ουράνιου τόξου του ΒούπερταλΠηγή

Απολαυστικό σχέδιο υπαίθριας σκάλας με στυλ ουράνιου τόξουΠηγή

Rainbow Staircase Design Moonrise HotelΠηγή