Τελειώστε τις Τετάρτες – Δεν μπορούμε να τα πάμε όλοι μαζί;

1
Τελειώστε τις Τετάρτες – Δεν μπορούμε να τα πάμε όλοι μαζί;

Το σχολείο ξεκίνησε, και, όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψει κανείς, αυτά τα χερουβικά παιδιά του Σεπτεμβρίου θα γίνουν σύντομα…καλά, ας πούμε απλώς ότι δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να διαβάζετε μερικά βιβλία με εικόνες για να γιορτάζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Εδώ είναι μερικές ιδέες:

Wild Σχετικά με εμάς της Karen Beaumont, εικονογράφηση της Janet Stevens. Έκδοση HMH Books for Young Readers.

Το καγκουρό έχει μεγάλα πόδια, ο κροκόδειλος έχει ένα νικητήριο χαμόγελο, ο ελέφαντας έχει μια μακριά μύτη…κανένα ζώο δεν είναι όμοιο, ωστόσο το καθένα είναι ξεχωριστό. Τα παιδιά σε μια τάξη μπορούν να σκεφτούν τι τα κάνει μοναδικά και σημαντικό μέρος της ομάδας.

Ραβδί και Πέτρα της Beth Ferry, εικονογράφηση Tom Lichtenheld. Έκδοση HMH Books for Young Readers.

Αυτό είναι Ραβδί και Πέτραμικρό δεύτερη εμφάνιση σε λίστα Wrap-Up Wednesday. Τι μπορώ να πω? Έχει έναν νικηφόρο συνδυασμό από ένα πιασάρικο κείμενο με ομοιοκαταληξία, αξιολάτρευτες εικονογραφήσεις και ένα υπέροχο μήνυμα για τη φιλία.

Red: A Crayon’s Story από τον Μάικλ Χολ. Έκδοση Greenwillow Books.

Τι συμβαίνει όταν ένα μπλε κραγιόνι παίρνει μια κόκκινη ετικέτα; Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτα που υποτίθεται ότι και ο καθένας έχει γνώμη για το πώς να το διορθώσει. Μια υπέροχη παραβολή για το να είσαι ο εαυτός σου και να μην χρησιμοποιείς ετικέτες (εκτός ίσως από κραγιόνια, και μετά μόνο αν είναι σωστές).

Ninja Bunny από την Τζένιφερ Γκρέι Όλσον. Έκδοση από την Knopf Books for Young Readers.

Το Ninja Bunny έχει δέκα κανόνες για να είσαι καλός νίντζα, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας μόνος σου. Όταν όμως έρχεται μια αρκούδα, συνειδητοποιεί ότι ακόμη και οι νίντζα ​​χρειάζονται τους φίλους τους.

Schreibe einen Kommentar