Τι είναι η εκπαίδευση τιμωριών για σκύλους; Μάθετε να εκπαιδεύετε τον σκύλο σας στο σπίτι

1
Τι είναι η εκπαίδευση τιμωριών για σκύλους;  Μάθετε να εκπαιδεύετε τον σκύλο σας στο σπίτι

Η εκπαίδευση τιμωρίας αναφέρεται βασικά στη μέθοδο εκπαίδευσης που περιλαμβάνει τιμωρία για τον σκύλο σας όταν δεν υπακούει στις εντολές σας και δείχνει σημάδια κυριαρχίας πάνω σας. Η προπόνηση πέναλτι είναι μια εφαρμογή που είναι πιθανό να μειώσει την επανάληψη της συμπεριφοράς.

Η εκπαίδευση με πέναλτι μπορεί να είναι μια αποτελεσματική μέθοδος πειθαρχίας του σκύλου σας όταν εφαρμόζεται με καλό τρόπο.

Άμεση Διαδραστική Τιμωρία

Η άμεση διαδραστική τιμωρία περιλαμβάνει δραστηριότητες τιμωρίας όπως το να πιάσετε τον σκύλο σας από το γιακά και να χτυπήσετε ή να τον καρφώσετε στο έδαφος. Αυτό το είδος άμεσης διαδραστικής τιμωρίας προκαλεί φόβο στον σκύλο σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να εμφανίσει ο σκύλος σας δυσάρεστες συμπεριφορές όπως γρύλισμα και γρύλισμα.

Εικόνα: Ο ιδιοκτήτης πιάνει το σκυλί από το γιακά του
Πηγή εικόνας: vetstreet.com

Η άμεση διαδραστική τιμωρία μπορεί να οδηγήσει στο να δείξει ο σκύλος φόβο για τον ιδιοκτήτη του.

Απομακρυσμένη τιμωρία

Η εξ αποστάσεως τιμωρία αναφέρεται συχνά ως η μέθοδος τιμωρίας, όπου ο ιδιοκτήτης μένει μακριά από τη θέα του σκύλου του και παρακολουθεί τη συμπεριφορά του από μακριά. Αυτό το είδος τιμωρίας περιλαμβάνει επίσης το στήσιμο παγίδων με εκρηκτικά. Όταν ο σκύλος σας αρχίσει να δείχνει τιμωρητική συμπεριφορά σε συγκεκριμένους χώρους, μπορείτε να βάλετε παγίδες με εκρήξεις σε αυτά τα μέρη, έτσι ώστε όταν ο σκύλος σας παρουσιάζει δυσάρεστη συμπεριφορά, αυτές οι παγίδες μπορούν να ενεργοποιηθούν. Όταν συμβεί αυτό ο σκύλος τολμά να έχει τη συμπεριφορά σε αυτό το μέρος και μπορεί να διορθωθεί.

Θετική Τιμωρία

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η λέξη «θετικό» μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζετε. Η θετική τιμωρία είναι μια μέθοδος τιμωρίας που περιλαμβάνει ένα ορισμένο επίπεδο σωματικής βλάβης στον σκύλο σας. Η θετική τιμωρία περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως κολάρα κραδασμών, λουρί, κουτιά σέικερ κ.λπ.

Όταν χρησιμοποιούνται κολάρα κραδασμών, μπορεί να προκαλέσει ψυχολογική δυσφορία στον σκύλο σας, τραυματισμό στο δέρμα και πολλά άλλα θέματα που σχετίζονται με την υγεία. Ομοίως, τα δοχεία σέικερ όταν χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι επιβλαβή για την ακοή του σκύλου σας. Η θετική τιμωρία δεν ενθαρρύνεται και μπορεί να είναι μια πολύ λανθασμένη μέθοδος εκπαίδευσης του σκύλου σας.

Αρνητική Τιμωρία

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η λέξη „αρνητικό“ μπορεί επίσης να μην είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Η αρνητική τιμωρία είναι μάλλον ένας καλός τρόπος εκπαίδευσης της δυσάρεστης συμπεριφοράς του σκύλου σας. Η αρνητική τιμωρία είναι ένας τρόπος για να διορθώσετε τη λανθασμένη συμπεριφορά του σκύλου σας αποχωρώντας από το μέρος.

Είναι η μέθοδος εκπαίδευσης όπου η ανταμοιβή αφαιρείται όταν ένας σκύλος δεν είναι στην καλύτερη συμπεριφορά του και δεν υπακούει στην εντολή του ιδιοκτήτη του. Αυτό θα ενθαρρύνει τα σκυλιά να μην παρουσιάζουν δυσάρεστη συμπεριφορά καθώς τα αγαπημένα τους πράγματα θα αφαιρεθούν.

Επισκεφτείτε το Dog Lime για περισσότερο περιεχόμενο σχετικό με τους σκύλους!

Schreibe einen Kommentar