11 Όμορφη Σκάλα εμπνευσμένη από το σχέδιο πουά

11 Όμορφη Σκάλα εμπνευσμένη από το σχέδιο πουά

März 19, 2015 0 Von admin

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δώσετε έμφαση σε ένα απλό σπίτι. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού επικεντρώνονται στην κουζίνα ή στο σαλόνι. Έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε τη σκάλα σας το κέντρο έλξης στο σπίτι σας; Αυτή είναι μια νέα ιδέα και ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι μπορείτε να ορίσετε μια όμορφη σκάλα με πουά σχέδιο. Κάποιοι θα το θεωρούσαν παράλογη ιδέα, αλλά προσπαθήστε να αναζητήσετε στο Google σκάλες εμπνευσμένες από πουά. Δεν είναι φοβεροί;

Η προσθήκη τέχνης στις σκάλες σας μπορεί να είναι μια μοναδική προσέγγιση στον εσωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού. Το λεπτό σχέδιο πουά θα λειτουργήσει αρκετά καλά σε μια απλή σκάλα. Μπορείτε να διατηρήσετε τον περιβάλλοντα χώρο όπως το σαλόνι όσο το δυνατόν πιο απλό. Κάντε τη σκάλα το βλέμμα. Με το απλό surround, τα πουά δεν θα φαίνονται συντριπτικά.

Εδώ είναι μερικές δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες για το πώς να προσθέσετε πουά σχέδιο στη σκάλα σας. Ενδιαφέρεστε να δείτε φωτογραφίες από διαφορετικές σκάλες με πουά σχέδιο, μπορείτε να δείτε τον ιστότοπο με 11 όμορφα σχέδια σκαλοπατιών που είναι εμπνευσμένα από πουά. Προβάλλεται ακόμη και το «Emmental Stairs» στη Βουδαπέστη.

Μοκέτες με σχέδιο πουά

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να προσθέσετε πουά σχέδιο στη σκάλα του σπιτιού είναι μέσω ενός χαλιού. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το ανώτατο σημείο προσγείωσης μέχρι το αρχικό βήμα. Ένα μαύρο και άσπρο χαλί πουά στις σκάλες θα είναι η καλύτερη έμφαση σε έναν λευκό ή ουδέτερο τοίχο. Αν θέλετε ένα πιο ζωηρό χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα κόκκινο και λευκό πουά χαλί. Ο τοίχος σας μπορεί να έχει μια πινελιά κόκκινου και η καλύτερη πρόταση για αυτό είναι να έχετε μια φωτογραφία με κορνίζα με μερικές κόκκινες και άσπρες πουά μέσα. Υπάρχει μια έννοια του Miharu Matsunaga για τις τελείες. Αυτό εφαρμόστηκε αρχικά στο ανθρώπινο σώμα. Αλλά μπορείτε να δανειστείτε το concept και να το έχετε ως διακόσμηση της σκάλας σας.

Είσαι πολύ κορίτσι; Τότε ίσως το ροζ και το άσπρο πουά να ταιριάζει στο γούστο σας. Η πρόταση εδώ είναι να βάφονται τα πουά μόνο στα ανυψωτικά. Αφήστε το μέρος του διπλού πέλματος επιστροφής βαμμένο με σταθερό ροζ. Η κουπαστή μπορεί επίσης να βαφτεί στην ίδια απόχρωση με τα διπλά πέλματα επιστροφής. Ακόμα κι αν δεν είστε κορίτσι, μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το σχέδιο για το ανυψωτικό, το διπλό πέλμα επιστροφής και την κουπαστή. μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα άλλο χρώμα της επιλογής σας για το ροζ μέρος.

εσωτερικό κομψό πουά μοτίβο χαλί δρομέων σκαλοπατιών

Πηγή

Εναλλακτικό δάπεδο Quirky B Spotty Grey Pot σκάλεςΠηγή

Χαλιά padstow Candy Spot πουάΠηγή

Μοκ πουά σκάλαςΠηγή

πουά σκάλα Cath KidstonΠηγή

Πουά στο πάτωμα

Υπάρχουν και άλλα τμήματα των σκαλοπατιών, όχι απαραίτητα η ανύψωση και το πέλμα που μπορούν να σχεδιαστούν με πουά. Μπορείτε να ορίσετε τις κουκκίδες στο δάπεδο ή στην ενδιάμεση προσγείωση, εάν υπάρχει. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να αφήσετε όλα τα σκαλιά της σκάλας απλά ή μονόχρωμα. Μπορείτε να βάψετε πουά στον τοίχο που περικλείει τις σκάλες.

Σε ορισμένα σπίτια, το κάτω μέρος της σκάλας έχει τσιμεντένια υλικά. Εάν οι σκάλες σας έχουν τσιμεντένια υλικά, υπάρχει μια υπέροχη ιδέα να ενσωματώσετε το πουά σχέδιο σε αυτόν τον τομέα. Μπορείτε να βρείτε πέτρες ή μάρμαρα που έχουν σχήμα κύκλου, ανεξάρτητα αν έχουν το ίδιο μέγεθος; Μπορείτε να τα ενσωματώσετε στις σκάλες από μπετόν. Επιλέξτε ένα χρώμα πέτρας ή μαρμάρου που θα ξεχωρίζει από το χρώμα των σκαλοπατιών σας από μπετόν.

Διάφοροι κύκλοι κατά μήκος της σκάλας

Εάν έχετε ξύλινα υλικά για τον τοίχο της σκάλας, το σκάλισμα των κύκλων σε αυτή την περιοχή μπορεί να είναι μια άλλη πουά ιδέα για την περιοχή της σκάλας σας. Ένα παράδειγμα χρήσης πουά είναι στα «Emmental Stairs» ενός διαμερίσματος στη Βουδαπέστη.

Σκάλες πουάΠηγή

Όμορφη σκάλα εμπνευσμένη από το σχέδιο πουάΠηγή

23 Dots 3d σχέδιο σκάλαςΠηγή

λατρεύουν τα πουά

βήματα από πουάΠηγή

Σχέδιο σκαλοπατιών πουάΠηγή