2021: Έτος λύσεων καθαρής ενέργειας

1
2021: Έτος λύσεων καθαρής ενέργειας

Το 2021 ήταν μια μεγάλη χρονιά για την EnTech Solutions! Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία της επωνυμίας μας — αλλά με πολυετή ενεργειακή εμπειρία ως μέρος της Faith Technologies Incorporated (FTI) — ολοκληρώσαμε μια σειρά από επιτυχημένα έργα, φέρνοντας λύσεις στους πελάτες και υποστηρίζοντας τις ανάγκες τους για οικονομικά αποδοτική, βιώσιμη και ανθεκτική ενέργεια.

Ακολουθεί μια σύντομη ανακεφαλαίωση μερικών από τις καλύτερες στιγμές μας για τη χρονιά.

Bergstrom Automotive EV Charging – Όταν μια από τις 50 κορυφαίες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη χώρα ήρθε σε εμάς με την ανάγκη να ελέγξουμε το ενεργειακό τους κόστος, η EnTech Solutions εργάστηκε για να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει δύο συστήματα μικροδικτύων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων καθαρής ενέργειας (EV) που παρέχουν ελαστική ισχύ ξεχωριστά από το δίκτυο κοινής ωφέλειας. Η Bergstrom είναι σε θέση να παρέχει φόρτιση EV με ηλιακή ενέργεια για τους επισκέπτες της, η οποία υποστηρίζει επίσης τους εταιρικούς τους στόχους βιωσιμότητας. Με την εκθετική ανάπτυξη της αγοράς EV, αυτή η τεχνολογία φόρτισης θα μειώσει τη ζήτηση στο δίκτυο, υποστηρίζοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Μικροδίκτυα της φυλής Bad River – Σφοδρές καταιγίδες και πλημμύρες το 2016 άφησαν το Bad River Band της Lake Superior Tribe των Ινδιάνων Chippewa χωρίς ρεύμα για μέρες. Αυτό το καταστροφικό γεγονός τους παρακίνησε να ενεργήσουν με βάση την επιθυμία τους για πιο ανθεκτική, βιώσιμη ενέργεια για τις φυλετικές εγκαταστάσεις τους και επέλεξαν την EnTech Solutions ως τον αξιόπιστο ενεργειακό τους συνεργάτη. Εγκαταστάθηκαν τρία μικροδίκτυα για να παρέχουν καθαρή, ανθεκτική ισχύ στο κτίριο διοίκησης, στη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων και στο κέντρο υγείας και ευεξίας. Μέσω των δυνατοτήτων μας για την ενεργειακή παρακολούθηση, είμαστε σε θέση να βελτιστοποιήσουμε τη χρήση των ενεργειακών πόρων από μέρους τους.

Middleton Digester – Η EnTech Solutions συνεργάστηκε με την Northern Biogas LLC για να επενδύσει σε μια ενεργή εγκατάσταση βιοαερίου που μετατρέπει τα γεωργικά απόβλητα από γαλακτοκομικά αγροκτήματα περιοχής σε πολύτιμο ανανεώσιμο φυσικό αέριο (RNG). Το παραγόμενο αέριο χρησιμοποιείται ως καύσιμο μεταφοράς. Για να ενισχύσουμε περαιτέρω τη βιωσιμότητα της εγκατάστασης, εγκαταστήσαμε ένα μικροδίκτυο DCentrIQ™ στην τοποθεσία και 2,8 MW ηλιακής ενέργειας, που συμβάλλει στην τροφοδοσία της εγκατάστασης με καθαρή ενέργεια. Η δουλειά μας σε αυτό το έργο αναγνωρίστηκε με ένα βραβείο Climate Champion από το Γραφείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Κομητείας Dane.

Σας ευχαριστούμε, τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους ακόλουθούς μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας μέχρι το 2021. Έχουμε πολλά συναρπαστικά έργα στον ορίζοντα και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Όλες αυτές οι επιτυχίες δεν θα ήταν δυνατές χωρίς τα έμπειρα και αφοσιωμένα μέλη της ομάδας μας που μας επιτρέπουν να παρέχουμε λύσεις στους πελάτες μας καθημερινά. Μαζί, θα συνεχίσουμε να φέρνουμε νέες και συναρπαστικές ενεργειακές τεχνολογίες στην αγορά.

Schreibe einen Kommentar