21 Ιδέες και εικόνες σχεδίασης φωτισμού σκάλας

21 Ιδέες και εικόνες σχεδίασης φωτισμού σκάλας

März 14, 2015 0 Von admin

Ο φωτισμός σκάλας παραβλέπεται όταν πρόκειται για το σχεδιασμό της εσωτερικής διακόσμησης. Χωρίς αμφιβολία μπορεί να έχετε όμορφος φωτισμός στο διάδρομο και στις προσγειώσεις. Ωστόσο, εάν χάσετε μια απεργία εδώ, μη εστιάσετε στην ίδια τη σκάλα, μπορεί επίσης να χάσετε όλα τα αξιοθέατα. Για την εκτίμηση σας, ο φωτισμός του κλιμακοστασίου πρέπει να είναι απλώς λειτουργικός, αλλά εάν διακοσμήσετε το κλιμακοστάσιο με δημιουργικός φωτισμός και φροντίστε το, μπορεί να δώσει ζωή στην όλη ιδέα.

Τις νύχτες, αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας ένα μαγικό μέρος με το σωστό σχέδιο φωτισμού σκάλας. Ναι, αν είστε αρκετά προσεκτικοί, μπορείτε να μετατρέψετε τις προβληματικές περιοχές σε στιγμιαία ανάδειξη με το τέλειο νυχτερινό τοπίο. Για να μην αναφέρουμε, η προσθήκη φώτων στα βήματα δεν αφορά μόνο την προσθήκη επισημάνσεων στη διακόσμησή σας, αλλά είναι επίσης ένα μέτρο ασφαλείας.

Σκάλα, έξω ή μέσα στο σπίτι σας, αυτές μπορεί να είναι η πρώτη εντύπωση. Επομένως, πρέπει να φροντίσετε να μην παραλείψουν να κλέψουν την παράσταση. Ειλικρινά, μπορεί να είναι τόσο απλό όσο η προσθήκη φώτων σε κάθε βήμα. Αλλά αν καταβάλλετε λίγο περισσότερη προσπάθεια σε αυτό, μπορείτε να κάνετε κάθε βήμα ένα σημείο ενδιαφέροντος. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ο φωτισμός προσθέτει ενδιαφέρον και δίνει νόημα στο σχεδιασμό του χώρου. Εάν το κάνετε με τον σωστό τρόπο, αυτό θα κάνει το τοπίο να φαίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Ξέχνα τα όλα, σου συνέβη ποτέ να χρειαστείς κάτι στη μέση της νύχτας και να πρέπει να κατέβεις τις σκάλες στο σκοτάδι για να βρεις έναν διακόπτη γυρίστε τα φώτα. Η ασφάλεια είναι πρώτη και για αυτήν την περίπτωση, επομένως ο φωτισμός πρέπει να δείχνει τον διαχωρισμό μεταξύ των βημάτων. Στη συνέχεια, σας παρέχουμε Σχεδιασμό Φωτισμού Σκάλας, ο οποίος λειτουργεί όχι μόνο ως μέτρο ασφαλείας αλλά και ως χαρακτηριστικό ασφαλείας για άλλους.

Σκάλες σχεδιαστών

Πηγή

Υπάρχουν τόσα πολλά είδη αληθειών που μπορούμε να επιλέξουμε για τη σκάλα. Αλλά αν θέλετε να έχετε κάτι δυνατό και μακράς διαρκείας τότε οι σκάλες τείνουν να είναι κατασκευασμένες από ισχυρό χάλυβα μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Ιδέες σχεδίασης φωτισμού σκάλαςΠηγή

Χαρακτηριστικό φωτισμού σκάλαςΠηγή

Σχεδιασμός φωτισμού σκάλας Led

Εικόνες σχεδίασης σκαλοπατιών με led κιγκλίδωμαΠάνω από 2 Εικόνα Πηγή

LED Φωτιστικά Εσωτερικής ΣκάλαςΠηγή

Εικόνες σχεδίασης φωτισμού σκάλαςΠηγή

Απλός φωτισμός σκάλας LedΠηγή

Ο μοντέρνος σχεδιασμός σκάλας περιλαμβάνει σκάλες προσγείωσης τετάρτου με φωτισμόΠηγή

Χάλκινη σκάλα, Villa Mallorca.  Arup.Πηγή

κομψό σχέδιο ξύλινης σκάλας με μοντέρνο στυλ φωτισμού ledΠηγή

Αρχιτεκτονική, Ιδέες φωτισμού ξύλινης σκάλας με γυάλινα κάγκελα τοίχουΠηγή

φωτισμός σκάλαςΠηγή

Σχεδιασμός φωτισμού σκάλας

Λευκός φωτισμός σκάλας led για κρεμ χρώμα σκάλας και γυάλινο κιγκλίδωμα

φωτισμός σκάλας μικρού κίτρινου χρώματος

επιτοίχια βάση φωτισμού σκάλας σε λευκό χρώμαΠάνω από 3 Εικόνα Πηγή

μοντέρνα σκάλα όμορφα φώταΠηγή

ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΔΕΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣΠηγή

Μαρμάρινα κρεμαστά σκαλοπάτια Luxo με Λευκό ΦωτισμόΠηγή

Εξωτερικός σχεδιασμός με μοντέρνα υπαίθρια σκάλα και χρησιμοποιημένες ιδέες σχεδίασης μοντέρνου φωτισμούΠηγή