7 τρόποι για να δημιουργήσετε μια απόδραση στην πίσω αυλή » Στυλ Κατοικίας

7 τρόποι για να δημιουργήσετε μια απόδραση στην πίσω αυλή » Στυλ Κατοικίας

September 8, 2020 0 Von admin

Μια καταπληκτική αυλή είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για κάθε νοικοκυριό, αλλά κάτι τέτοιο απαιτεί συνήθως εκτεταμένη εμπειρία ανακαίνισης και σημαντική προσπάθεια για τη δημιουργία. Τα καλά νέα είναι ότι απλές ενημερώσεις και έργα μπορούν επίσης να κάνουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα και τη χρηστικότητα της αυλής σας. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε αυτή τη στιγμή, αυτές οι επιλογές μπορεί απλώς να σας εμπνεύσουν να αρχίσετε να καλλιεργείτε αυτόν τον πράσινο αντίχειρα.

Επιλέξτε μη τοξικά φυτά
Η κηπουρική μπορεί να είναι μια φανταστική απόδραση από μόνη της, αλλά αν θέλετε να αξιοποιήσετε πολύ ασφαλή το τελικό προϊόν σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε με έναν ενδελεχή έλεγχο των φυτών που βρίσκονται ήδη στον κήπο σας. Όσοι έχουν τετράποδους φίλους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ορισμένες ποικιλίες φυτών, λουλουδιών και ακόμη και ορισμένων χόρτων μπορούν να βλάψουν τα κατοικίδια ζώα. Πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τα μελλοντικά κρεβάτια κήπου σας ή να επενδύσετε χρήματα σε νέα φυτά, κάντε τη δέουσα επιμέλεια και ερευνήστε τα χόρτα και τις ποικιλίες φυτών που είναι ασφαλή για γάτες και σκύλους. Ίσως χρειαστεί να πείτε αντίο στο αγαπημένο σας φυτό αλόης, αλλά θα νιώσετε καλά γνωρίζοντας ότι τα κατοικίδιά σας θα είναι ασφαλή.

μη τοξικά φυτά

Υποστηρίξτε την άγρια ​​ζωή
Η προστασία της αυτοφυούς άγριας ζωής πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους μας και η επιλογή των σωστών φυτών είναι ένας απλός τρόπος για να γίνει αυτό. Τα φυτά λειτουργούν ως προσβάσιμη πηγή τροφής ή ασφαλής πέρκα για ιθαγενείς θηρευτές όπως τα κουκαμπούρα και οι κουκουβάγιες, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στους πληθυσμούς των πτηνών και, φυσικά, στους φυσιολάτρες ιδιοκτήτες σπιτιού. Στην πραγματικότητα, η έρευνα έχει αποδείξει ότι η ίδια η διαδικασία της κηπουρικής μπορεί να είναι σοβαρή ευεργετικά για την ψυχική σας υγεία και μάλιστα έχει τη δυνατότητα να αποτρέψει την κατάθλιψη και ορισμένους εθισμούς. Τι να μην αγαπάς;

Βουτήξτε έξω σε μια πισίνα
Υπήρξε κάποια συζήτηση τα τελευταία χρόνια σχετικά με το εάν οι πισίνες είναι μια θετική επένδυση για την πίσω αυλή, αλλά αν κάνετε ανακαίνιση για να μείνετε, θα χαρείτε που κάνατε την επένδυση μόλις ξεκινήσει το καλοκαίρι. Πριν αγοράσετε, απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε τον χρόνο που απαιτείται για τη συντήρηση μιας πισίνας υγιεινής. Θα χρειαστεί να καθαρίζετε τακτικά την πισίνα, να αγοράζετε κιτ δοκιμών για να έχετε τη σωστή ισορροπία νερού και, φυσικά, να επενδύσετε σε έναν στιβαρό φράκτη που συμμορφώνεται με τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Φτιάξτε μια «ζώνη χαλάρωσης»
Η δημιουργία ξεχωριστών ζωνών στην αυλή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος χρησιμοποιείται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και κάθε υπέροχος κήπος χρειάζεται μια καθορισμένη ζώνη για χαλάρωση. Εάν η αυλή σας χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία, ξεκινήστε με το σωστό στήσιμο επίπλων – σκεφτείτε άνετους καναπέδες, ατμοσφαιρικό φωτισμό και οτιδήποτε άλλο σας αρέσει. Εάν αισθάνεστε εξωτικά, ίσως θέλετε ακόμη και να συμπεριλάβετε μια αφαιρούμενη, φιλική προς την ψύξη επιλογή επίπλων, όπως μια αιώρα ή ένα γιουρτ.

Απολαύστε υπαίθρια τραπεζαρία

υπαίθρια τραπεζαρία
Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να έχεις την επιλογή να δειπνήσεις έξω κάτω από τα αστέρια, ειδικά όταν μπορείς να το κάνεις χωρίς να φύγεις από το σπίτι. Με τις κατάλληλες προσθήκες επίπλων – μια μεγάλη, φιλόξενη τραπεζαρία και πολλές καρέκλες – μπορείτε να μετατρέψετε την αυλή σας στο σκηνικό πολλών καλοκαιρινών βραδινών γευμάτων και οικογενειακών συγκεντρώσεων που θα ακολουθήσουν. Όσο είστε σε αυτό, μπορείτε επίσης να εξετάσετε την άπειρη γκάμα επιλογών επίπλων εξωτερικού χώρου που έχετε στη διάθεσή σας. Τα αδιάβροχα σαλόνια και ο υπέροχος φωτισμός δημιουργούν μια αυλή που ζητά να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

Ζητήστε επαγγελματικές συμβουλές
Ακόμη και ο πιο ενθουσιώδης ερασιτέχνης σχεδιαστής πρέπει να παραδεχτεί ότι υπάρχουν ορισμένες δεξιότητες και κομμάτια γνώσης που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να συνεισφέρει. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας επαγγελματικές υπηρεσίες κηπουρικής και πιθανότατα θα ανακαλύψετε τις ανεξερεύνητες δυνατότητες στον κήπο σας (και ως αποτέλεσμα θα ενισχύσετε την αξία της ιδιοκτησίας σας). Ένας επαγγελματίας μπορεί να σας δείξει πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την θέα σας, να μεγιστοποιήσετε τον χώρο σας και να κάνετε τον κήπο σας να φαίνεται υπέροχος στη διαδικασία.

Μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε
Όταν βρίσκεστε στη δίνη της δημιουργίας μιας μαγικής αυλής, ο μόνος κίνδυνος είναι να ξεχάσετε αυτό για το οποίο εργάζεστε: έναν χώρο που θα τον απολαμβάνουν η οικογένεια και οι φίλοι σας, μικροί και μεγάλοι. Σκεφτείτε τα είδη των προσθηκών που θα μπορούσαν να πείσουν τους ανθρώπους να απομακρυνθούν από τις οθόνες τους και να βγουν στην υπέροχη ύπαιθρο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δημιουργείτε χώρο για υπαίθρια παιχνίδια όπως πινγκ πονγκ ή διαθέτετε χώρο για αυτό το φεγγαρόφωτο μπαρ που πάντα θέλατε – σχεδόν όλα πάνε.

Είτε είστε έτοιμοι να ξοδέψετε μεγάλα έξοδα είτε προτιμάτε να κάνετε μικρές επενδύσεις, υπάρχει μια επιλογή ενημέρωσης της πίσω αυλής που θα ταιριάζει στο στυλ σας με ένα Τ. Μόλις η αυλή σας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, θα μπορείτε να ανακαλύψετε τις χαρές της «φυγής ” χωρίς να φύγετε από την περιουσία σας.